Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

ДРАГАНА МИРКОВИЧ И ВЕСНА ЗМИЯНАЦ СЪС СЪВМЕСТЕН КОНЦЕРТ В СОФИЯ

отпечатай новината

18.03.2011 11:20 | Видян 6190 пъти | Гласували 1

ДРАГАНА МИРКОВИЧ И ВЕСНА ЗМИЯНАЦ СЪС СЪВМЕСТЕН КОНЦЕРТ В СОФИЯ

На 16 юни 2011 г. гранд дамата на балканската музика Драгана Миркович  ще пристигне за първия си голям гала концерт у нас в зала 1 на НДК. Компания на сцената ще й прави другата изключително обичана у нас сръбска дива Весна Змиянац.

Посещението на Миркович в България най-сетне е факт след дълги и мъчителни преговори със звездата от страна на организаторите от АРТ БГ, които напомнят, че тя трябваше да гостува у нас през есента на 2009 година, но множеството й ангажименти в Германия, Австрия и САЩ отложиха дългоочаквания й концерт на наша земя за дълго време.

Специално за многобройната си публика в България Драгана Миркович е подбрала ексклузивен репертоар от мега хитове, които хиляди почитатели у нас очакват от години да чуят на живо. Сръбската мега звезда ще дойде у нас с голям бенд и професионален сценарен екип. Не е зиключено Драгана и Весна да изненадат феновете си у нас с ефектен дует.

Сред феновете на Драгана Миркович у нас се редят и много български звезди, сред които е и примата на поп-фолка - Глория, която не веднъж е казвала, че е израснала с нейните песни и е взаимствала елементи от цялостния й имидж.

Драгана Миркович е една от най-ярките и обичани съвременни изпълнители на сръбската музика. Звездната й кариера започва от култовия оркестър "Южни ветър", с който певицата се изявява между 1986 г. и 1990 г.  Оттам нататък всичко, с което Драгана се захваща, е увенчано с бляскав успех.

Билетите за концерта на Драгана Миркович и Весна Змиянац на 16 юни са в продажба от 18 март в разпространителската мрежа на Eventim и Билетен център НДК като до Великден ( 24 април) феновете на двете югоизпълнителки могат да се възползват от специална отстъпка от 10 лв от всички ценови категории.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !