Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета влезе в студио

отпечатай новината

05.04.2011 15:20 | Видян 9115 пъти

Николета влезе в студио

Вече не е тайна, че Николета Лозанова стана певица. Сексбомбата публикува снимка от работата си в звукозаписно студио в Пазарджик в личния си сайт. Дуетът й с Ванко 1 вече е готов.

Според запознати, парчето звучи страхотно, а собствениците на студиото останали приятно изненадани от гласовите данни на хубавицата. В момента Лозанова и Главчев уточняват детайлите по бъдещото си видео. Кое е парчето, все още не е ясно. Според запознати Николета пее припева на песента, а Ванко реди здрави класически хип-хоп рими. Стилът на парчето е R&B.

Все още не се знае коя музикална компания ще издаде пилотния сингъл. Преди няколко дни Николета  даде инициалите си на първия марков продукт за стройна фигура в България – NiLo Slim. Продуктът  е разработен специално за Ники и всички млади момичета, които живеят динамично и не винаги успяват да се хранят правилно, но държат на красивата и стройна фигура.

Ето какво споделя самата Николета за създаването на лимитираната серия : „От доста време обмислях идеята да създам продукт с моя бранд и когато дойде предложението не беше нужно да умувам дълго. Още повече, че хранителната добавка идеално се вписва в моя стил на живот. Дните ми са ужасно забързани – между пътувания за фотосесии и часове наред на снимачната площадка, медийни изяви.

Ежедневна ми програма не винаги позволява да се храня здравословно и с определен режим. Професията на фотомодел обаче изисква винаги да изглеждам безупречно и с перфектни мерки.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !