Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета Лозанова се завръща в Playboy след 5 годишно отсъствие

отпечатай новината

28.04.2011 13:30 | Видян 7815 пъти

Николета Лозанова се завръща в Playboy след 5 годишно отсъствие

Примерена еротика с дръзко облекло избра този път зашеметяващата брюнетка Дори с дрехи и почти без грим Ni Lo е по-изкусителна отвсякога

След петгодишно отсъствие неустоимата Николета Лозанова се завръща отново на страниците на Playboy с още повече стил и подчертана зрялост. От утре, 29 април, на пазара е новият брой на Playboy, от чиято корица примамливо се усмихва Ники. Сексапилната пловдивчанка, която преди 5 години се хвърли в шоубизнеса, завоювайки си титлата „Мис Плеймейт 2006”, е по-уверена и изискана отвсякога.

С класа и елегантност в комбинация с невинна еротика се отличава новата корица на Ni Lo в майския брой на мъжкото издание. В компанията на фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова и екип на Playboy красавицата засне дръзките визии на остров Тасос в началото на април. Лозанова замина за гръцкия остров ден след като заедно с международна фармацевтична компания представи хранителна добавка за отслабване със собствените си инициали.

Зашеметяващата Ni Lo продължава да пие капсулите на собствения си продукт дори и след като се втали с 2 килограма. Дори с дрехи и почти без грим Ники е неудържимо съблазнителна. Видимо новата по-изискана концепция на изданието и отсъствието на пошла разголеност е причината Николета да се съгласи да украси Playboy.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !