Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софи Маринова отпразнува 15-годишен юбилей с Устата

отпечатай новината

28.04.2011 17:00 | Видян 4416 пъти

Софи Маринова отпразнува  15-годишен юбилей с Устата

Тази сряда, популярният The Cotton Club в Студентски град организира празничен концерт с най-емблематичния сценичен дует в България – Устата и Софи Маринова! В първите дни след Великденските празници, звездите гостуваха в хитовото фолкзаведение, за да отбележат заедно с почитатели си най-актуалните събития в своята кариера.

През 2011-та Софи Маринова чества своя професионален юбилей – 15 години на сцената. Ромската перла извървя дълъг път, за да се превърне в една от най-обичаните певици в България и да радва до днес почитателите си със своя талант и обаятелност.

Месец април за Устата пък е свързан със старта на най-новия му музикален проект “Cuba Libre”, с който изпълнителят успя да превърне The Cotton Club в център на щура латино фиеста с много хумор и настроение. Освен 15-годишния юбилей, който Софи отпразнува на сцената със своя дългогодишен партньор, ромската перла вдигаше наздравици и посвещаваше всяко изпълнение на своята майка, която същата вечер честваше 60-годишен юбилей. Баба Мара стана популярна покрай култовия си образ на стара кубинка в клипа на Устата “Cuba Libre”, а за да отпразнуват двойния фамилен празник, в The Cotton Club се бе стекла половината рода на Софи. Сред приятелите, с които звездата празнуваше бе и нейната колежка Боби, позната от участието си в “Big Brother Family”.

Устата и Софи подариха на своите фенове запомнящ се концерт, в който ромската перла изви невероятния си глас в микс от златни хитове, сред които “Стари рани”, “Остани”, “Единствен мой”, “Онзи фатален ден”, “Стига номера”, и разбира се най-емблематичните дуети с Устата през годините на съвместната им работа от 2005 до 2010. Наред с “Бурята в сърцето ми”, “Точно ти”, “Мой си дяволе”, “Чужди устни” и “Бате шефе”, Устата представи и 30-минутна самостоятелна програма. Звездата вдигна на крака своите почитатели с топхита “Мале мале”, направи показно как сватбарките в Сливен танцуват хоро с чантичка на рамо, за да не им я откраднат, и спретна гореща еротична сцена с разпалени студентки на парчето “50-50”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !