Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софи заряза Дачо на рождения си ден

отпечатай новината

09.12.2010 10:20 | Видян 11916 пъти

Софи заряза Дачо на рождения си ден

Софи Маринова изненада гостите на рождения си ден, като ги посрещна без половинката си Дачо, с когото се вихрят във вечни раздели и събирания. Ромската перла, която категорично отказа да коментира каквото и да е за мъжа до себе си, избра за празника си столичен клуб, в който не спря да танцува до сутринта. За разлика от всички мацки на купона, които бяха нахлузили топли ботушки, горещата кръв на Софи я накара да се изтупа по сандали на бос крак и рокля с презрамки.

Тони Стораро и Илиян закичиха рожденичката с бижута, украсени с камъни Сваровски, по които напоследък певицата е направо полудяла. Дуетната половинка на Софи Устата не й подари нищо и за да успокои възмутените й приятели, обясни, че до няколко дни специално поръчаният за рожденичката подарък ще пристигне в столицата. Той обаче не пожела да каже какво представлява подаръкът, за да е голяма изненада за Софи. Колежката й Емануела пристигна с половинката си Денис, като й двамата бяха избрали за купона еднакви дънки с крилати черепи.

Емануела показа усет към модните тенденции, като единствена с актуалните за сезона ръкавици до лактите, с които ръцете й приличаха на бинтовани. Тя бе и единствена, украсила ботушките си със скъпи кожи.  В разгара на купона Софи получи музикални честитки от Тони Стораро, Илиян, Емануела, Устата, Бони и Милко Калайджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !