Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Певецът Стоян Петров в пълна промяна

отпечатай новината

15.06.2011 15:40 | Видян 2665 пъти

Певецът Стоян Петров в  пълна промяна

След стайлинга, с който ни шокира във клипа „Frozen”  и смелостта да сложи шотландска пола, айдъла отново реши да изненада феновете си с нещо различно.

За първи път с новата си визия, Стоян се появи на светско събитие, където злите езици коментираха, че косата на изпълнителя е присадена. Някои дори бяха наясно с прическата и споделяха своя личен опит. Други пък твърдяха, че са близки с коафьора, създал шедьовъра върху изпълнителя.

В крайна сметка не стана ясно, дали новата визия на певеца е дошла по естествен път или не, защото дори самия той отказа коментар.

Знаем само, че когато хората променят прическата си, преживяват любовен катарзис. Дали и при Стоян така се е случило, остава мистерия, която той ще разкрие съвсем скоро.

Все пак  разбрахме, че бунтарската прическа, която певеца избра за своя нова визия е породена от имиджа, който ще бъде изграден в новото видео на изпълнителя. Лентата ще бъде заснета през юли месец от известен български режисьор, а през август се очаква да излезе на телевизионния екран.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !