Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кондьо се завръща с нова песен и клип

отпечатай новината

29.06.2011 15:40 | Видян 2512 пъти

Кондьо се завръща с нова песен и клип

След няколкомесечна пауза Кондьо се завръща с чисто нов проект. Фолкветеранът на Diapason Records поднася на феновете си песента „Жив съм”, както и видеото към нея, което от днес се върти в ефира на Фен ТВ.

Динамичната песен е по музика на топкомпозитора от Гърция – Фивос, а аранжиментът е дело на Наско Петров. Този път Кондьо избра да заложи на песен с доста философски текст, дело на Диян Георгиев. „Допадна ми идеята, защото по някакъв начин отразява живота на всеки човек. Всеки има възходи и падения, всеки се е чувствал щастлив на върха и смазан на дъното.”, аргументира се певецът.

„С песента искам да напомня на хората, че е много важно да се наслаждаваме на всеки един миг от живота и да не пропускаме да покажем на хората около нас колко много държим на тях. В забързаното ежедневие сякаш забравяме за всичко това и обръщаме внимание само на проблемите. Ще ми се да сме по-позитивни и по-добри!”, добави още фолк изпълнителят.

Видеото „Жив съм” е заснето в Royal Club Victoria във ваканционно селище Eлените. Режисьор е Ненчо Касъмов, а оператор – Румен Атанасов.
В част от кадрите на Кондьо партнират чаровните момичета от балет „Империя”. За грима се погрижи Ади, а за косите – салон Helan.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !