Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Елица от „На кафе” ще мери сили в дамско рали

отпечатай новината

30.06.2011 14:00 | Видян 2147 пъти

Елица от „На кафе” ще мери сили в дамско рали

Тази събота – 2 юни, всяка дама, готова да развенчае мита за това, че жените не са добри шофьори, може да се включи в невероятно спортно изживяване. Третият кръг от Дамско рали 2011 отваря врати за всички дами, които не са професионални състезатели. Наравно с останалите кандидатки за разпределението на купите, сили ще премери и готвачката от предаването „На кафе с Гала” – Елица.

По време на Дамско рали 2011, което ще се проведе в град Сапарева баня, дамите ще премерят сили в различни категории – шофиране и координация, а за най-добрите ще има и майсторски задачи за изпълнение. Организатори на събитието са рали клуб „Интерспийд” и Община Сапарева баня.

Домакини ще бъдат членовете на екипа на „Интерспийд” – Цветомира Георгиева (пилот) и Виктор Георгиев (навигатор), които преди броени дни спечелиха 1 място в клас Н3 на рали ‘’Ялта” (Украйна) и осмо място в генералното класиране за Източноевропейската купа. Отборът им е и отличен на трето място в клас Н3 за годината в Националния рали шампионат през 2009г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !