Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Сантра и Кристо създадоха DVD с уроци по брейк

отпечатай новината

12.05.2008 11:22 | Видян 4691 пъти

Сантра и Кристо създадоха DVD с уроци по брейк

За всички любители на брейкденса, Сантра и Кристо подготвиха DVD с уроци по брейк за начинаещи “Hip Hop Converse Battle”. В него участва и първата брейкденс група стъпила на световната сцена Electric Force Crew. Идеята се ражда от желанието на Сантра и Кристо да покажат, че брейка освен невероятно забавление е и силно артистично средство за комуникация, с което можеш да изразиш себе си и емоциите от музиката. 
Освен да се научат да танцуват за удоволствие, феновете на брейкденса ще имат възможност да покажат наученото и да премерят сили на 7 юни, когато Сантра, Кристо и Electric Force Crew с подкрепата на Converse ще организират брейкденс турнир за ученици.
DVD-то няма да се продава, а ще се подарява в магазините на Converse, към всяка покупка от 10 май. Това е една от изненадите, които марката е подготвила за своите клиенти, по случай своя 100 годишен юбилей
Сантра и Кристо са едни от малкото български изпълнители, които и пеят и танцуват. Сантра се занимава с брейк от 5 години. Кристо притежава  бакалавърска диплома по танци от престижния “Franklin and Marshall College”, САЩ. От самото постъпване в колежа Кристо започва усилено да тренира брейк и не след дълго създава своя брейк група “Phloor Ethics”. Получава покана да се включи и в популярната група на “Dutch Masters” от Филаделфия. По време на следването си участва в десетки театрални и танцувални постановки, в които неговите умения по брейк и актьорско майсторство са високо ценени и търсени. Много силно впечатление прави ролята му в Шекспировата пиеса “Сън в Лятна нощ”, която изиграва на ръцете и главата си. Кристо обича да експериментира – наученото в курсовете по модерен и класически балет комбинира с брейка в множество танцувални продукции. В България прилага уменията си в брейк формацията  Electric Force Crew.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !