Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Двама българи на крачка от Формула 1

отпечатай новината

06.07.2011 12:40 | Видян 1328 пъти

Двама българи на крачка от Формула 1

Валери Стоилов и Мартин Нанкин са българските победители в играта на JOHNNIE WALKER® “Спечели обиколката на живота си“. Така 31-годишният Валери от София и 34-годишният Мартин от Пловдив ще имат уникалния шанс да бъдат 3 дни в супер технологичния център на Vodafone McLaren Mercedes в Англия, да се срещнат с пилотите и целия екип на отбора, както и да се борят за голямата награда – да карат истински болид от Формула 1.

Преди да облекат състезателните екипи обаче финалистите от 8-те държави участнички ще преминат през поредица от физически тестове, оценка на шофьорските умения и способността за отговорно изпълнение на инструкциите от бокса. Победителят ще бъден обявен на 3-тия ден и той ще е щастливецът, който ще седне на пилотското място в болида на Vodafone McLaren Mercedes, за да направи обиколката на живота си.

Така JOHNNIE WALKER® дава уникалната възможност България да има своя първи пилот във Формула 1. Наградата в играта е изражение на смисъла на Keep Walking и целта на марката да вдъхновява хората за личните им успехи.
Българските финалисти Валери Стоилов и Мартин Нанкин имаха късмета да бъдат изтеглени сред всички 1796 регистрирали се за участие в играта на JOHNNIE WALKER®. И двамата финалисти са запалени фенове на Формула 1, но никога до сега не са присъствали на състезание.

Наградата е още по-ценна и за тях, тъй като ще имат възможност да се докоснат до любимия си отбор - McLaren Mercedes. Мартин по професия е автомонтьор, а Валери работи като държавен служител, но и двамата са убедени, че имат качествата да се превърнат в първия български пилот във Формула 1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !