Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Легендарната английска група Slade на живо в студиото на Z-Rock

отпечатай новината

08.07.2011 09:30 | Видян 2661 пъти

Легендарната английска група Slade на живо в студиото на Z-Rock

Легендарната английска група Slade гостува в студиото на Z-Rock, официалното Sofia Rocks радио, часове преди участието си на фестивала на стадион „Българска армия”, този петък, 8 юли. Дейв Хил, Джон Бери и Мал Макнълти отговориха на въпросите на водещата на предаването „Голият обяд” Елена Розберг. Бандата раздаде автографи и се снима с всички фенове, които ги очакваха пред радиото.

В интервюто за слушателите на Z-Rock музикантите споделиха, че са много развълнувани от участието на фестивала Sofia Rocks 2011, както и от срещата си с останалите групи. Slade се превръща в една от най-популярните рок групи във Великобритания през 1970-те и началото на 1980-те години. „Човек никога не може да се умори да прави това, което наистина обича” каза Дейв Хил в ефира на Z-Rock – рок радиото на България. Tой започва да свири на китара на 13-годишна възраст и до днес продължава да открива сила и вдъхновение именно в рок музиката. Групата е готова за страхотно шоу на стадион „Българска армия” и изрази очакванията си публиката да ги посрещне с наистина добро настроение.

Единствено Z-Rock - oфициалното Sofia Rocks радио ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио на мястото на събитието този петък – стадион „Българска армия”. Слушателите на рок радиото на България ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците в мега събитието.  


Снимка: Ясен Немски

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !