бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аксиния и нейните трофеи

отпечатай новината

08.07.2011 15:20 | Видян 13524 пъти

Аксиния и нейните трофеи

Вездесъщият Слави бил най-новата жертва на поп певицата Аксиния. Това именно било причината той да продуцира песните на хубавелката, тръбят светските клюкари в последните дни. Сигурно на горкия гологлав водещ не му е лесно, тъй като красавицата от Денсинг Старс  точно в момента е спрягана за гадже на вокалиста от неговото шоу,  Борис Солтарийски. Но двамата не за пръв път делят една жена, хеле пък певица. Подобен случай бе и с Нели Петкова, която партнира на Солтарийски в песните, а до неотдавна – и в живота. Слави пък е неин продуцент, но понякога просто не издръжа и запява с нея. Според светските доносници, дългият водещ не издържал и в друго отношение с Нели.

Събрани първоначално от любовта към музиката, която е само част от голямата истинска любов, Аксиния и Борис Солтарийски пък извадиха хита Не сме светци. Не, че някой би си го помислил – дори бегла совалка из кариерата на хубавелката Аксиния  ще го докаже светкавично.

Новата Пепеляшка стартира в музиката почти срамно – като първия изгонен участник от Стар Академи през 2005-а. Вбесена, 19-годишната красавица от модната агенция на все още живия тогава Жоро Илиев се заинати да докаже и на журито и на публиката, че става за певица и започна самостоятелна кариера. От екрана тя впечатли мнозина бизнесмени, но един от тях, вездесъщият Васил Божков, се оказа истинският спасител от позора. Той се зае да утешава  прогонената девойка и й помогна да издаде своите песни по-далеч от Стар Академи. В крайна сметка днес  Аксиния е десетки пъти по-популярна от всички нейни конкуренти през 2005, останали много по-дълго в шоуто, но после забравени от невярната публика. Ако се вярва на клюкарите, Божков и до днес дава мило и драго за нея -говори се, че певицата получава неговото внимание  в пухкави раници с форма на меченца.

За класическа и най-всеотдайна връзка на Божков все пак се смята неговата любов с поп изпълнителката и бивша тв-водеща Лилана, а по-далеч в миналото – Мис България 2000 Магдалина Вълчанова. Типична миска, тя е интимна предимно с футболисти, сред които най-дългата връзка бе с Валери Божинов. Там ставаме свидетели на истинска размяна на съпруги - Валери остави Алисия и сина си, за да се загаджи с плеймейтката и новоизгряваща певица Николета, която пък заряза вратаря на националите Ники Михайлов заради него. От своя страна двамата бивши – Ники Михайлов и Алисия  се събраха в щастлива двойка.

Макар Алисия да пее чалга, а Аксиния – поп, в някои отношения вкусовете на двете дами съвпадат скандално.  Например, несебърският олигарх Чочо Александров, който бе сред първите завоевания на Аксиния след Стар Академи, е в редовете на бившите гаджета на Алисия.  Друг известен трофей на Аксиния бе автомобилният състезател Жоро Танев, който иначе предпочита манекенки – сред бройките му са Диляна Попова, Теди Велинова, Цеци Красимирова.

Въпреки толкова размени и раздели, Аксиния никога не престана да твърди пред медиите, че търси истинската любов. Само тя има значение, в крайна сметка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !