Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Стартира телевизия България Он Ер

отпечатай новината

19.07.2011 12:40 | Видян 2607 пъти

Стартира телевизия България Он Ер

„България Он Ер” е името на най-новата телевизия у нас, която ще обединява чрез обективност, позитивизъм и информираност зрителската аудитория. 24 - часовата политематична програма ще бъде с преобладаващо икономическо и финансово съдържание. Телевизията е част от „Bulgaria On Air Media Group”, управлявана от г-жа Виктория Миткова. В продължение на една година беше подбран и обучен екипът за телевизията, който очаква официалната дата на първия ефир.

Телевизия „България Он Ер” ще бъде разпознаваема лесно заради изчистеното лого – земното кълбо и приетите корпоративни цветове - сиво, бяло и синьо Програмата на „България Он Ер” ще излъчва във формат 16:9, а сигналът и ще се разпространява цифрово в 85 процента от кабелните мрежи в страната. В тринайсет български града „България Он Ер” ще се приема ефирно, а на територията на цяла Европа чрез сателит.

„България Он Ер” си поставя за цел да бъде различната за българското медийно пространство телевизия. Екипът няма да следва събитията, а ще участва в тяхното развитие и ще дава прагматични решения чрез гледните точки на зрителите, бизнеса и институциите.„България Он Ер” изгради своя функционален и модерен студиен комплекс в близост до Летище „София” .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !