бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Валери зарязан от майка си заради Николета

отпечатай новината

30.08.2011 15:00 | Видян 11522 пъти

Валери зарязан от майка си заради Николета

Римейк на сапунката Забранена любов се вихри в семейството на Валери Божинов броени дни преди сватбата му с плеймейтката Николета Лозанова. В играта на преден план излизат роднини, приятели и бивши гаджета. Новината, че Валери Божинов ще става баща за втори път, разбуни духовете и предизвика поредната порция семейна война.

Според осведомени източници твърдо против новата булка е майката на бившия национал Пепа Ангелова. Тя не може да търпи бъдещата си втора снаха, не иска да чува за сватби, още внучета и т.н, пише информационна агенция БЛИЦ. Божинов веднъж вече ощастливи родителите си с внуче.

Някогашният ас на Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма и Манчестър Сити, който в момента мъчи да възроди кариерата си, има дете от певицата Алисия. Двамата имаха пламенна любов, бяха заедно няколко години и чаровната изпълнителка роди Валери – младши, който ще стане на 4 годинки на 12 септември, но вече от около една година родителите му са разделени. Миналото лято Божинов заряза Алисия и се хвърли в обятията на Николета Лозанова. Певицата също не остана длъжна и отиде при вратаря Николай Михайлов. Впрочем, двамата са имали взимане-даване още преди официалната раздяла на Алисия с Валери, което нападателят е изтъкнал като повод да изостави дългогодишната си изгора.

Сега обаче голямата драма е с мама Пепа, която заради Николета не искала да вижда сина си.  Стигнала и по-далеч, пред близки споделила, че няма никакво намерение да ходи на сватбата на Валери, която се очертава да бъде светско събитие №1 на годината у нас. В последните няколко седмици майката на футболиста предприела най-демонстративни действия.

Тя още повече се сближила с Алисия и внучето си. Певицата участваше на турне заедно с още изпълнители и в един от дните гостуваше на Велико Търново. Двете със свекърва си демонстрирали прекрасни отношения. Алисия посрещнала Пепа Ангелова преди концерта, настанила я в зоната за гости и през цялото време била аплодирана от нея. Веднага след участието двете се отправили към местен ресторант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !