Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Виктория Петрова бясна, че не води централна емисия

отпечатай новината

08.09.2011 14:15 | Видян 3160 пъти

Виктория Петрова бясна, че не води централна емисия

bTV повери най-новата си информационна емисия в 17 ч в ръцете на най-красивата си новинарка Виктория Петрова. Босовете на медията разчитат обаятелната водеща да събира повече аудитория в негледаемия пояс, когато зрителите още не са приключили работния си ден.

По традиция обаче, в нюзрума на частния канал веднага се намериха завистници, които оспориха професионалните й качества и това дали има нужните заслуги да води сама половинчасови новини, написа вестник „Всеки ден”. Въпреки че новата длъжност изглежда като победа за Виктория, самата тя никак не е доволна от решението на шефовете си. Сексапилната журналистка е бясна, защото следобедната емисия отсича пътя й към стола на водеща в централните новини. А да бъде титуляр в тях е отколешна амбиция на хубавата варненка.

След официалното обявяване на новата програмна схема обаче, е пределно ясно, че такава ще продължи да бъде втръсналата на зрителите Ани Салич. Властната водеща не дава лесно стола си и явно е изиграла картите си така, че Вики да няма шанс да бъде дори нейна заместничка. Досега тя изпълняваше тази функция, когато Салич беше в болничен или отпуска. Емисията в 17 ч обаче закотвя Петрова в следобедния пояс без възможност за изяви в най-гледаните новини в 19 ч, които събират милионна аудитория пред малкия екран.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !