Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Матеус открил склад за алкохол в стаята на национал

отпечатай новината

09.09.2011 11:15 | Видян 2441 пъти

Матеус открил склад за алкохол в стаята на национал

Изцепките в националния отбор по футбол край нямат. 2 дни след загубата от Швейцария 1:3 – 4-а в европейските квалификации, май се разбра истинската причина за изгонването на Станислав Манолев от тима. Припомняме, че дефанзивният халф на холандския гранд ПСВ Айндховен сензационно остана извън групата за мача с Англия (0:3), като след това първо обяви, че няма да се върне, докато селекционер е Лотар Матеус, а накрая всуе му се извини.

Според осведомени източници Манолев е бил набаран, че е превърнал хотелската си стая в Правец в алкохолен склад – под леглото си държал 20 бутилки бира, като половината от тях вече били изпити. Шишетиите били намерени от чистачката, която изпяла всичко на човек от щаба на Матеус, твърди информационна агенция БЛИЦ. Великият германец първо не повярвал, но заедно с един от помощниците си се качил в стаята и лично се убедил. Треньорът избеснял и привикал Манолев на килимчето.

След като бившият играч на Литекс отпадна от групата за Англия (0:3), треньорът му в ПСВ Фред Рутен се обадил на Матеус, за да го попита коя е причината за отсъствието на подопечния му. Националният селекционер съобщил истината, а холандският му колега разкрил потресаващи за Манолев факти. Рутен признал, че на два пъти нашият закъснявал за тренировките на ПСВ Айндховен, като и в двата случая пристигал махмурлия на футболната база.

Както е известно, след контролата с Беларус на 10 август в Минск (0:1) се разбра, че половината отбор се е наливал юнашката с бири и водки. 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !