Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Матеус си вярва: Оставам до 2013-а, Боби е джентълмен

отпечатай новината

13.09.2011 11:00 | Видян 2042 пъти

Матеус си вярва: Оставам до 2013-а, Боби е джентълмен

Националният селекционер Лотар Матеус продължава да е уверен, че ще остане начело на България. Легендата на световния футбол коментира пред Focus.de, че е постигнал устна договорка с президента на БФС Борислав Михайлов и договорът му ще бъде удължен до 2013 година. Изданието коментира, че бъдещето на Матеус в България не е сигурно заради лошите резултати в последните две квалификации.

“За мен устната уговорка със стискане на ръцете на практика означава продължаване на договора. Загубихме два мача. В такава ситуация един президент е под натиск. Това ми е ясно. За мен обаче няма съмнение, че договорът ми ще бъде продължен до 2013 г., защото двама джентълмени на честта скрепиха уговорката си за това със стискане на ръцете", заявява Матеус.

Президентът на БФС Борислав Михайлов събира голяма част от Изпълкома тази седмица, за да бистрят бъдещето на селекционера. Сбирката ще бъде неофициална, даже тайна, и ще бъдат взети ключови решения. След двете загуби от Англия и Швейцария голяма част от шефовете на Иван Асен ІІ остро разкритикуваха Матеус и поискаха смяната му. За тази идея се обяви вицепрезидентът Йордан Лечков. Кметът на Сливен вече предложи треньорът на Литекс Любо Пенев да стане селекционер.

Припомняме ви, че Боби Михайлов е бил в Хърватска и е преговарял с Красимир Балъков, който евентуално да замени Матеус. Треньорът на Хайдук (Сплит) отрича да са водени разговори на тази тема, но ръководството на хърватския гранд е шокирано заради действията на президента на БФС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !