И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

165 лв. е най-скъпият козунак тази...

165 лв. за козунак Долче и Габана е рекордът по цена...

"Без тебе", но с Alex P и много красиви модели на басейн

отпечатай новината

14.09.2011 11:45 | Видян 3205 пъти

Alex P откри лятото с песента си „Музика“, а започна учебната година с новия си хит „Без тебе“. Новото музикално предизвикателство на рапърът е в колаборация с неотстъпващия по чар и рими Filkata, който се представи блестящо на снимките без значение, че това е първото му видео.

В парчето звучи и уникалният вокал на една от най – интересните диви в бранша Mimoza. Песента се появява директно със стилен имиджов видеоклип дело на режисьора Мартин Райковски, който има зад гърба си един куп сполучливи проекти, превърнали се в любими на хиляди меломани.

„Без Тебе“ е видео, което носи сладък привкус на лято и любов.Красивите момичета в клипа не са случайни. В лентата взимат участие едни от най-интересните спиращи дъха модели на България - Зорница Балдасаре и Елица Цветкова.

Интересното около видеото е, че всъщност женският вокал изпълнен в оригинал от Мимоза е изигран пред камерата от ослепителната и чаровна Ина Вучкова, тъй като Мимоза била в напреднала бременност и екипът не искал да рискува здравето на певицата и бъдещата ѝ рожба. Ина, която спечели конкурса „Мис Мокър Бански“ на първото по рода си Hip Hop Pool Party, е откритие на ALEX P и откровено се чувства като у дома си под светлината на прожекторите.

Снимките на „Без Тебе“ протекоха в комплекс „Парадайс“, намиращ се в село Кубратово. Екипът изказва огромни благодарности за подкрепата и за това, че собствениците на комплекса, били така учтиви да осигурят приятна работна атмосфера за снимките, съчетана с хубави летни емоции и забавление. „Без тебе“ е поредният успешен проект на Alex P, който скоро ще залее медиите в страната. Феновете на рапа могат да тръпнат в очакване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !