Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Щерката на Бербо вече милионерка

отпечатай новината

03.10.2011 18:00 | Видян 5227 пъти

Щерката на Бербо вече милионерка

Дъщерята на Димитър Бербатов няма да има 3 годинки, когато вече ще е милионерка в левове. Близки до суперзвездата на българския футбол разкриха пред информационна агенция БЛИЦ, че за 2-ия си рожден ден на 15 октомври Деа ще има спестени в банковата си сметка 312 000 паунда. По курса на лирата за деня това прави малко над 700 000 лева.  

Играе-не играе, Баербо получава на седмица в Манчестър Юнайтед по 90 000 паунда. 3000 от тях той внася на Деа от деня на раждането й.

В същото време се разбра, че първият задграничен тим на великия Любослав Пенев – Валенсия, готви нова оферта за Бербо. Испанският клуб възнамерява през зимата да направи оферта за голмайстора на Висшата лига до 15 млн. евро, съобщиха медиите на Пиринеите, цитирани от сайта Footybunker.

В информациите се припомня как 30-годишният бивш капитан на България стана реализатор №1 на Премиершип, като наниза хеттрик срещу Ливърпул и пет гола срещу Блекбърн, но въпреки това изпадна в немилост пред мениджъра Алекс Фъргюсън.

През лятото, според слуховете, Съра е отказал да продаде Бербо на Валенсия и френския Пари Сен Жермен. Сега възможностите за изява на българския нападател на "Олд Трафорд" намаляха драстично заради отличното партньорство между Уейн Рууни и Хавиер Ернандес, както и прекрасната форма, която демонстрира завърналия се от Съндърланд Дани Уелбек. Нашият не влезе дори при домакинската победа с 2:0 над новака Норич през уикенда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !