Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Менхънт България със световна титла

отпечатай новината

18.10.2011 17:15 | Видян 4424 пъти

Менхънт България със световна титла

От Южна Корея се завърна носителят на титлата „Менхънт България“ 2011 Богомил Брезин. Преди няколко месеца в организирания от Модна агенция конкурс със същото име, той спечели титлата и правото да представи България на Международния конкурс  „Manhunt International“.  А от Сеул долетя и новината, че нашето момче е спечелило титлата за най-добра физика в света.

Богомил Брезин е от София и е на 19 години.  В момента е студент специалност „Стопанско управление“ в Лесо техническия университет.

На Международния конкурс е бил най- младия, най- високия, най-тежкия, най-атлетичния. А участниците са били около 50 от цял свят. Не може да бъде иначе, защото самият той се занимава от 5 години с културизъм и е двукратен вицешампион на страната ни за юноши.  

Програмата на световния конкурс е била напрегната – ставане всяка сутрин в 7, участие в многобройни мероприятия организирани от домакините, репетиции, фотосесии и прибиране уморени  в хотела след 22.30. 

Животът в Южна Корея, почти на границата със Северна е донесъл невероятни изживявания на участниците. Няколко дни са живели в манастир при спартански условия – спане на земята и  оскъдно хранене според местните традиции.

Богомил е впечатлен от гостуването си при парашутните части  и военното шоу, изпълнено пред участниците от баретите на страната. Истинско удоволствие му е доставило стрелбата с лък, където е бил един от най-добрите.

Участниците в конкурса са били част и от традиционен корейски  фестивал на изкуствата. Пищните костюми са очаровали и българския представител.

Навсякъде, където е ходил нашият участник е харесван много. Обикновени хора са го спирали да се снимат с него. Красивият българин е спечелил любовта не само на журито , но и на местните жители.

Финалът  на конкурса е включвал  представяне в корейски национален костюм, представяне в българска народна носия, дефиле по бански и официално облекло – смокинг.  Богомил се представи с уникален Национален костюм  с елементи от традиционната народна носия, българския трибагреник , украсен с лъвовете от знамето на Райна княгиня - специално изработен от Дизайнерката Мариета Славчева.

И накрая наградата „МИСТЪР ФИЗИКА“ идва съвсем заслужено.  Това е признание за младия Богомил и за организаторите на конкурса в България – Модна агенция „Интерсаунд“. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !