30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Шакира с нов сингъл

отпечатай новината

21.10.2011 14:00 | Видян 2217 пъти

Шакира с нов сингъл

Шакира издаде четвърти сингъл - баладата „Аntes de las Seis”, която е от последния албум на певицата, озаглавен „Sale el Sol”. Излизането на сингъла е непосредствено след края на световното турне на звездата, приключило в Пуерто Рико миналия уикенд с два последователно разпродадени концерта.

Новият сингъл се разпространява да медиите в две версии: студио версия от албума и специална „лайф” версия, записана по време на турнето  „Sale el Sol”.
„Antes de las Seis” е песен, създадена и продуцирана от самата певица в  сътрудничество с Лестер Мендес, автор и продуцент на хитове на Шакира като „Underneath Your Clothes” и „La Tortura”.

„Antes de las Seis” е и първият сингъл от предстоящото DVD издание „Shakira, Live From Paris”, което ще бъде издадено по-късно тази година от Virginia Records/Sony Music Entertainment.

Видеото към сингъла „Antes de las Seis” е заснето в Париж и също ще бъде включено в DVD концерта.
С новия си сингъл, супер звездата Шакира приключва една доста успешна година, която без съмнение може да се нарече „Годината на Шакира”, още повече, че Асоциацията на латиноамериканската звукозаписна академия обяви Шакира за „Личност на 2011 година”.

Шакира е и най-популярният латиноамерикански изпълнител в социалните мрежи. Нейният статус продъжава да расте с над 40 милиона регистрирани фена във Facebook и почти 10 милиона последователи във Twitter.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !