Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Химн на женените се появи в ефира

отпечатай новината

26.10.2011 11:30 | Видян 1582 пъти

Химн на женените се появи в ефира

След супер успеха на култовата поредица от риалити видео клипове на Румънеца и Енчев – „Столична”, „Кавали” и „Селско момиче”, в които се усмива съвременния вариант на байганьовщина, шоумените ни поднасят неочаквано продължение със сингъла „Моята жена 2 (10 години по-късно )”.

Препратката към един от най-големите хитове на дуета „Моята жена” е очевидна, като новия прочит на взаимоотношенията между мъжа и жената е по-смешен от всякога. Любовта се е трансформирала в отчаяние и ежедневен опит за бягство от така мечтаната семейна идилия. Българките са най-красивите жени, но само докато са млади, мисли си лирическия герой в песента - типичен българин и бивш секс символ, който  полага неистови усилия да подхрани мъжкото си достойнство на любовния фронт, но опитите му за ново завоевание и авантюра се оказват неуспешни и той е принуден да преоткрие любовта към добрата си, стара жена Венетка.

Петият сингъл от албума „Слънцето и ти” има интересна история, свързана с банската любителска фолклорна група „Айдамаци Сароше Бенд”, в която участват сина на кмета  Ивайло Краваров, общинския съветник Иво Ръхов и биологът Георги Мацурев, които изпълняват  супер припева в песента. „Една вечер, докато обсъждахме пиянството на един народ в кръчмата Чичо Цане в Банско, чухме песента и полудяхме на припева. Две години не можахме да измислим какво точно чака лирическия герой на студа, когато идеята за типичния за тези географски ширини женен сваляч ни удари като гръм”, споделя Енчев „Според жената на Енчев песента е биoграфична”, шеговито добавя Румънеца.

Новата серия от музикалния комедиен сериал, съвсем спокойно може да носи името „Бай Ганьо и зимните курорти”. Кои ще са новите герои и какъв ще е видео клипа към парчето, ще разберем до броени седмици. „Очакваме Моята жена 2 (10 години по-късно) да вдъхнови Костурица за сюжет за следващия негов филм…”, завършва Енчев, в типичния за него майтапчийски стил.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !