Ергенът в гръб: Фотофакт

Ергенът в гръб: Фотофакт 

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

Цензурираха клипа на Ерик

отпечатай новината

27.10.2011 15:30 | Видян 1999 пъти

Цензурираха клипа на Ерик

Актуалното видео на Ерик „Пазете се от нея” от днес се върти премиерно в ефира на Фен ТВ. Клипът излиза в два варианта заради горещите секс сцени, които изпълнителят демонстрира със своята екранна партньорка.

Ерик засне най-новата си песен, която е по негов текст и е озаглавена „Пазете се от нея”. Музиката е на Статис Ксенос, а аранжиментът на Пламен Велинов. След хитовете „Огнена брюнетка” и „Поздрав за колежката” гласовитият певец залага на по-сериозна тематика, която засяга фаталните жени, способни да „разболеят” мъжете.

Клипът е изцяло сюжетен и започва с откровена секс сцена, което наложи цензурирането му и екипът направи две версии на видеото. Вариантът с по-горещите кадри ще се излъчва единствено в часовия интервал след полунощ по Фен ТВ и ще може да се гледа в интернет.

„Политиката на телевизиите е такава, че няма как да пускат еротика през деня. Сцената в клипа не е сложена с цел провокация, а защото пасва на сюжета. Надявам се видеото и песента да допаднат на музикалните фенове, защото те диктуват модата в попфолка и създават хитовете.”, коментира Ерик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !