Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Теди Кацарова представи новия си албум

отпечатай новината

28.05.2008 15:47 | Видян 5756 пъти | Гласували 1

Теди Кацарова представи новия си албум

Вчера вечерта Клуб Дали се оказа тесен за приятелите и гостите на Теди Кацарова,която долетя от Финландия специално за представянето на най-новите си песни.

Промоцията на най-новия и албум „180 причини” бе повече от успешна  и взривяваща. Убийствено модерните парчета бяха представени по изключително атрактивен начин.В хореографията на всички парчета,включени в албума на Теди се изявиха музикантите от Акага и изключително атрактивния модерен балет на Акатамус.

Гост-изпълнители бяха рапърите Алекс Пи и Мишо Шамара,които изпяха в дует с Теди страхотни парчета,обещаващи да станат летните хитове тази година.Част от песните в албума”180 причини”са дело на финландския продуцент Ресу Редфорт/Генетикс/,с когото Теди работи от 7 години.

Гласовитата дъщеря на Силвия и Мишо Кацарови е избрала необичайното име на албума си, благодарение на всички онези малки и по-големи причини в живота,които я правят щастлива,усмихната,жива и които и дават сили и енергия да твори музика за своите почитатели.

Гостите в клуб Дали бяха изключително и приятно изненадани от невероятно модерните и атрактивни парчета,поднесени стилно и с много любов от Теди Кацарова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !