Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Берлускони издава албум „Истинска любов“

отпечатай новината

18.11.2011 14:45 | Видян 1552 пъти

Берлускони издава албум „Истинска любов“

Бившият вече премиер на Италия Силвио Берлускони е решил „сериозно да се занимава с музика“, съобщи ИТАР-ТАСС, като се позовава на публикации в италианския печат. Самият Берлускони заявил, че преди не му оставало време да музика. Сега той има намерение да издаде албум, наречен „Истинска любов“, с песни и балади за любовта, написани от самия него.

В младите си години, според италианската преса, Берлускони си изкарвал хляба, като пеел за туристи. Сега той решил да се откаже сам да изпълнява песните в албума и поверил тази роля на свой близък приятел – певеца Мариано Аличеле, с който са си сътрудничили по други подобни албуми в миналото.

Песните в „Истинска любов“ са писани от Берлускони повече от две години. „La stampa“ цитира думи в една от тях, озаглавена „Музика“: „Слушайте тези песни, те са за вас… слушайте ги, когато сте жадни за ласки, пейте ги, когaто сте гладни за нежност“.

През цялото време, докато беше във властта, принуденият да подаде оставка Силвио Берлускони беше забъркван в скандали с жени. Неотдавна медиите в Италия публикуваха запис от разговор, в който той се хвали, че пред вратата му са чакали по 11 дами на нощ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !