Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Теодора с нова песен и видео „Ако вдигна”

отпечатай новината

28.11.2011 14:45 | Видян 2261 пъти

Теодора с нова песен и видео „Ако вдигна”

Теодора е готова да предложи на своите почитатели дългоочаквания клип към новата си песен „Ако вдигна”. Звездата на Diapason Records е подготвила ефектно видео, което се върти от днес единствено в ефира на Фен ТВ.
 
Синеоката красавица отново залага на доказания композитор Оцко за новия си сингъл, а текстът е поверен на Росен Димитров.

Динамичното парче „Ако вдигна” е вторият съвместен проект на изпълнителката и македонския хитмейкър и е логично продължение на предишната им обща песен „Два през нощта”, която бе приета много добре от публиката.
 
Теодора предлага имиджово видео, в което сменя три тоалета, решени в черно и изглежда по-секси от всякога. Този път атрактивната брюнетка не разчитала на мнението на стилист, а се доверила изцяло на собствения си вкус.

В голяма част от кадрите на чаровната певица партнират и момичетата от балет „Фиоре”, а самата изпълнителка също се включва в хореографията.

Впечатляващия грим в клипа е дело на Бони, а за косите се е погрижила Боряна Василева-Боби. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, а специалните ефекти са изработени от „Виктория студио”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !