12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

ИЗВЪНРЕДНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ НА КОЛЕДНИЯ ЦИРК

отпечатай новината

09.12.2011 15:30 | Видян 1176 пъти

ИЗВЪНРЕДНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ НА КОЛЕДНИЯ ЦИРК

Поради големия интерес към спектаклите на постоянния Софийски цирк на сцена, ще има извънредни представления през уикенда.

Досега трупата посрещаше почитателите на цирковото изкуство от 11 ч и от 16 ч, но тъй като билетите за тях са изцяло продадени, са насрочени нови представления и от 14 ч.

Цените на талоните за вход си остават народни – от 6, 8 и 10 лв., а мястото на манежа е в читалище „Цар Борис Трети“ в градинката до жп гарата. Дуо „Атлас“ е най-новата атракция в програмата.

Под географското название работят двама младежи, които изпълняват изключително атрактивен силов акробатичен номер, рядко показван в България.

Яките момчета работят предимно в чужбина и веднага след ангажимента си в коледния софийски цирк заминават на турне в Лас Вегас.

Освен тях почитателите на българското цирково изкуство ще се насладят на истински жив алигатор - 54-килограмовият варан Али и гигантската костенурка Далида.

Али е роден в Тайланд, от вида зио-сан, а Далида е слонова костенурка и е още тийнейджърка. С тях ще се подвизава „Принцът на питоните“ Ивайло Кръстев, който вече се е възстановил от душевната травма, сполетяла го наскоро - апаши да оберат от автомобила му всички циркови костюми, перуки и сценични аксесоари, събирани от цял свят повече от 20 години.

Въпреки че собствениците на цирка Силвестър Лолов и Драгомир Драганов обявиха парична премия от 1000 лв. за връщане на костюмите, крадците не посмяха да върнат перата и пайетите.

Снимка: „Сан прадъкшън“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !