И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Филмът 50/50 тръгва по екраните

отпечатай новината

14.12.2011 14:15 | Видян 1789 пъти

Филмът 50/50 тръгва по екраните

Млад мъж превръща опасна болест в уникална възможност да изживее живота 50/50. Това е забавна, трогателна и оригинална история за приятелството, любовта и оцеляването, където главните роли се изпълняват от Джоузеф Гордън-Левит и Сет Роугън.

Адам Лърнър /Джоузеф Гордън-Левит/ има прекрасен живот – талантлива и сексапилна приятелка художничка и страхотна работа в Националното обществено радио.

На 27 години изглежда, че има всичко. Но когато Адам открива, че страда от рядка и евентуално смъртоносна форма на рак, животът му се превръща в хаос.

Писателят Уил Райзър също е водил своя лична битка с рака и се вдъхновява да напише оригинален сценарий, отразяващ сблъсъка на комизма и страданието, който отвежда съвършено неподготвения герой на необичайно и често смехотворно пътуване.

Когато светът му започва да се променя по всякакъв начин, Адам е изправен пред добронамерените, но натрапчиви опити на приятелите и близките си да облекчат нещата за него.

Най-добрият му приятел Кайл /Сет Роугън/ използва състоянието на Адам, за да предизвика съчувствие в момичетата и да му осигури секс. Властната му майка /Анджелика Хюстън/ вече не вижда него, а само собствените си страхове.

Иначе вечно заетата му приятелка Рейчъл /Брайс Далас Хауърд/ се опитва да се откъсне от все по-натоварения си социален живот, а Катрин /Ана Кендрик/, неопитният терапевт, който му е назначен, се бори да удовлетвори потребностите на едва третия си клиент в този неочаквано забавен филм, който ни припомня, че понякога смехът е най-доброто лекарство.

Монтажист на лентата е Зени Бейкър /”Следи и докладвай”/. Художник на продукцията е Ани Спиц /"Сайръс"/. Художник по костюмите е Карла Хетланд /”Ефектът на пеперудата”/.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !