Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Ники Кънчев води Тони Стораро на нумеролог

отпечатай новината

16.12.2011 14:07 | Видян 2234 пъти

Ники Кънчев води Тони Стораро на нумеролог

Не пропускайте Тони Стораро  в предаването „Ники Кънчев под наем” на 19 декември (понеделник) от 15.30 часа по Нова ТВ. Звездата на Diapason Records потърси водещия, за да получи помощ в разрешаването на няколко дилеми, свързани със значими за него проблеми и най-вече – с числата.

Фолкдиктаторът е известен с многото си успешни песни, в чиито заглавия има цифри и числа – „Отличен (6)”,„2, 3, 4”, „7 пъти”, „200 жени”, „Милиони звезди” и други. Числата определено носят много позитиви на гласовития изпълнител и затова той реши да се допита до Ники Кънчев дали трябва да включи такива песни в новия си албум, който ще издаде през 2012-а година. Освен това Човека-глас се интересува колко парчета трябва да съдържа предстоящото му CD и кога точно да го пусне на пазара. За да получи яснота по всички тези въпроси, водещият избра най-подходящия човек, който да помогне на Тони Стораро.

Телевизионерът и изпълнителят на „Най-сладката” посетиха популярната нумероложката Нели Колева, за да получат желаните отговори.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !