Разкриват името на убиеца в Есента на...

8 май 2024, гр. София. Резките движения на убиеца...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Маргина предаде брат си

отпечатай новината

12.01.2012 11:15 | Видян 6201 пъти

Маргина предаде брат си

Кръвта вода не става, но когато нещата опрат до затвор, братската любов явно изстива. Николай Маринов–Малкия Маргин предаде брат си Красимир, отказвайки категорично да се прибере в България и да се предаде за престъпленията, за които го издирват. Въпреки увещанията на семейството и молбите на Големия Маргин, Николай продължава да се укрива.

Той си гледа живота в чужбина, докато по-големият Маринов вече има и обвинение за сформиране на наркобанда, разпространяваща дрога в цялата страна. Заради отказа на Николай да поеме своята част от отговорността, сега само Красимир ще бъде клиент на новосформирания спецсъд „Антимафия”.

„Николай е по-млад, здрав е, нормално е да не му се лежи. Красимир пък е болен и дори да бъде осъден, ще прекара голяма част от времето в затворническата болница и ще бъде освободен предсрочно”, твърдят познатите им от ъндърграунда.

„Краси винаги е бдял като орлица над Николай, но Малкия сега постъпва предателски и безотговорно ”, категорични са обаче приятелите им. Николай Маринов е в неизвестност от 5 януари 2010 г. и за него има издадена европейска заповед за арест

Той изчезна няколко часа след разстрела на радиоводещия Боби Цанков на столичния булевард „Александър Стамболийски”.

Тогава МВР излезе с версия, че братята Маргини стоят зад поръчителството на ликвидирането на журналиста, тъй като дни по-рано Цанков изявил желание да даде показания пред прокуратурата за престъпленията на Маринови.

След бягството на Николай на 5 януари бе арестуван само Големия Маргин. По непотвърдена информация първоначално Маринов-младши забягнал в Меката на родните ъндърграунд босове – ЮАР. Топлият климат обаче не му понесъл и Николай решил да се върне в Европа. Родното МВР разполага с данни, че Малкия е бил засичан в Гърция, Германия и Испания.

Неотдавна отново първо „Всеки ден” съобщи, че жена му Мария иска развод, защото не е виждала очите на мъжа си, а бягството му създава огромни затруднения за семейството.
Двамата с Малкия Маргин се взеха преди 6 години – на 10 януари 2006 г. Сватбата бе в Националната следствена служба, тъй като по това време той беше арестуван за подготовката на убийствата на Иван Тодоров–Доктора, Никола Дамянов и генерал Любен Гоцев. Докато Малкия Маргин бройкаше мацките, Мария гледаше двете им малки деца – Моника и Николай-младши.

Съпругата си мълчеше, защото имаше уверението на сикаджийския бос, че тя ще остане единствената му законна половинка. Освен това живееше като кралица с имение, джипове и пари. Откакто е изчезнал обаче, Николай не праща нито лев на фамилията, а по-често сам търси пари от брат си. Мария е оставена на произвола на съдбата и живее от подаянията на Красимир.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !