Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Водещите на „Високи токчета” спорят за ин-витрото

отпечатай новината

26.01.2012 17:00 | Видян 3365 пъти

Водещите на „Високи токчета” спорят за ин-витрото

Само няколко месеца, след като първото в света дете заченато ин витро – Луиз Браун, навърши христовата възраст, Св. Синод на Българската православна църква предизвика огромно обществено недоволство като осъди асистираната репродукция и сурогатното майчинство.

Резултат на грешка или не, със или без промяна в становището, тази позиция върна на дневен ред хилядите обсъждания „за” и „против” и създаде вълнения сред съвременните български жени, а и не само.

Обсъждането на темата за ин витрото, сурогатното майчинство, възрастовите ограничения и донорството, заплете в ожесточен спор Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева. Оказа се, че и четирите имат личен опит за споделяне, а за Людмила и Юлияна темата е особено трудна за дискутиране, пък било то и с близки приятели.

Каква е личната история, която ще сподели авторът на бестселъра „Стъклени съдби” Людмила Филипова?

Какво би направила Юлияна Дончева, за да има дете от любимия си мъж и дали предприемат ин витро? Съгласна ли е с приятелките си майката на две дъщери Ива Дойчинова и какво сподели по темата пред Гери Гочева известната светска красавица Яна Стайкова?

Всичко това зрителите на bTV ще разберат тази неделя от 12:30 ч. в шестото поредно издание на „Високи токчета”, само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !