Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мъжът на Онтева й изневерява с Ицо Сираков

отпечатай новината

29.01.2012 09:00 | Видян 6535 пъти

Мъжът на Онтева й изневерява с Ицо Сираков

Бившият мъж на топ модела Ирен Онтева, Христо Сираков, и последната й половинка – италианецът Давид, се оказаха неразделни приятели, които през вечер обикалят нощните клубове на София.
 
Баджаниците дори ходят заедно по светски купони и не се притесняват да бъдат снимани заедно, видя с очите си човек на Супер 19'.
 
Мачовците присъстваха на откриването на нов столичен клуб, демонстрираха топли отношения и вдигаха наздравици през цялата вечер. Ирен по това време бе на друго парти. Блондинката изглеждаше елегантно със сатенена рокля под коляното в тъмни нюанси, високи токчета и красиви бижута. 


Тя беше придружена от модела и ко-водеща в Сделка или не Жасмина Тошкова и още красиви дами.  Напоследък Онтева е чест гост на всякакви ревюта и светски прояви, най-вече в компанията на свои приятелки.
 

Всички се питат къде е Давид?

Според най-прясната клюка, Ирен вече не живее с Давид, но упорито крие тази новина. Тя имаше връзка с италианеца от няколко години и заедно с него отглеждаше сина й от Христо Сираков – Кристиан.


Супер 19' научи, че Ирен е празнувала Нова година със своя приятелка и няколко господа в хотела РИУ Правец. Всичко обаче било много дискретно и за да не се набиват на очи, те били избрали закътана маса в ресторанта на комплекса. Там посрещнали първите часове на 2012 година.
 
Онтева планувала и самостоятелно пътуване до Истанбул в близките месеци, издават я от нейното приятелско обкръжение.
 
Христо Сираков търси съпруга
 
Родният бизнесмен продължава да поддържа добри контакти с експоловинката си, заради детето. След раздялата им бе избухнал скандал за попечителството на момчето, но после двамата си стиснаха ръцете и се разбраха да делят грижите по отглеждането му.
 
В момента всички са отправили поглед към Ицо 100-те манекенки се чудят дали голямото му „италианско семейство“ ще се увеличи, ако той най-накрая намери жената на живота си чрез риалитито по TV7 Милионер търси съпруга. 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !