Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мастило с промоция на ново видео

отпечатай новината

27.02.2012 15:15 | Видян 1325 пъти

Мастило с промоция на ново видео

Мастило събраха в петък вечер приятели и колеги, за да представят ново видео и албума с най-добрите песни на бандата. Sofia Live Club се оказа тесен за всички, които първи искаха да видят клипът на „Непростимо“.

Той е режисиран от Васил Стефанов, а за имиджа на Десо и Вики са се погрижили топ-коафьорът Жоро Петков, Костадин Кръстев-Коко и Мария Станкович. Автори на музиката са Десо Данчев от групата и младият талант Рене Ранев. Текстът, както винаги, е дело на Вики.
 
Вечерта откриха първите мениджъри на бандата Александър Георгиев и Ники Ганев, които ще разкаха как са открили и откупили Мастило символично за 100 долара.

Малко по-късно към тях в клуба се присъедини и третият – Елен Герджиков, който в момента е председател на столичните общинари.

Специален гост беше и колегата на Вики от "Гласът на България"  DJ Marten, който пуска най-хитовите парчета в паузата между промоцията и концерта.

Сред гостите се открояваха Мага, Поли Генова, Наско от БТР, Диана Алексиева, Нина Николина, Денис Ризов, Драго Симеонов, Дарин Ангелов, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Рене Ранев и много други. Специален гост на Вики беше Крис Григоров, с когото си партнираха в благотворителното шоу Байландо през есента на 2010г.

На сцената излязоха Мариана Попова и Любо Киров, които бяха подготвили специално за повода най-големите хитове на Мастило, изпяти в дует с Вики..

В разгара на купона Вики буквално издърпа Поли Генова при себе си. Двете красавици и бандата направиха впечатляваща импровизация на „В ръцете ти е най-добре“, песента, на която е кръстен и албумът.
 
Специална покана за промоцията и концерта бе получил и бизнесмена Коко Динев, който разочарова светските клюкари не се появи. За сметка на това друг плейбой – Христо Сираков – уважи събитието.
С промоцията Мастило дадоха старт на националното си клубно турне, което ще обиколи най-големите градове в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !