Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Тони Стораро и неговият "Секс фактор"

отпечатай новината

26.03.2012 15:30 | Видян 2653 пъти

Тони Стораро и неговият

От днес Тони Стораро вече радва своите почитатели с чисто ново парче, озаглавено „Секс фактор”. Песента има два варианта – единият е солово изпълнение на топартиста на Diapason Records, а във втория – той си партнира с музикантите от оркестър Trymax. Именно версията с бенда е вече клипирана и от днес може да бъде гледана в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика на популярния турски композитор Ender Cabuker, който твори за някои от най-големите имена в южната ни съседка. Текстът е дело на Диян Георгиев, аранжиментът – на Витко Щерев-Шаин.

Във варианта, който ще се завърти и с видео, Тони Стораро се изявява заедно с блестящите музиканти от оркестър Trymax. В тази версия на парчето се пее на български и турски език.

Видеото към него е заснето под режисурата на Ненчо Касъмов. Главна роля в клипа има ослепителната красавица Кристина Грозданова от ES line Models.

Другият вариант на парчето „Секс фактор” е ремикс, който е предназначен за любителите на по-дискотечните ритми. Той е дело на Даниел Ганев. В тази версия пее само Тони Стораро и парчето е изцяло на български.

"Чудихме се на кой от вариантите да се спрем – дали този с бенда или пък на соловия. Всъщност те са доста различни. Ето защо накрая с продуцента ми решихме да пуснем едновременно и двата, за да може всеки да слуша този, който му допада повече.", довери Тони Стораро.

"Отдавна мечтаех да направя нещо с тези прекрасни музиканти от оркестър Trymax и съм много щастлив, че този момент най-накрая настъпи. Надявам се това, което сме направили, да се хареса на публиката.", сподели още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !