Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Румен Петков завършил висшето си образование с 3,25

отпечатай новината

26.03.2012 18:00 | Видян 1880 пъти

Румен Петков завършил висшето си образование с 3,25

Бившият министър на вътрешните работи и настоящ депутат от БСП Румен Петков е бил тройкаджия. Социалистът е завършил “Математика” в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” с общ успех 3,25 от държавните изпити.

Това показва справка от обучението му във висшето училище в Града под тепетата. Тя беше оповестена от ексдепутата от СДС Христо Марков.

От нея става ясно още, че Румен Петков е завършил е математическата гимназия в родния си град Плевен с успех 5,49. Приет е във висшето училище в Града под тепетата със специалност “Математика”. Там обаче той рязко разваля успеха си.

Според справката от отдел “Учебен”, семестриалният му успех през 5-те години следване бил 3,60. Първата година Румен Петков имал тройки по всичко, с изключение на учебната дисциплина “История на БКП”, по която изкарал 4.

Общата оценка от държавните му изпити пък била едва среден 3,25, пише blitz.bg.

В Пловдив негови състуденти били бившият вицепремиер и екскмет на Благоевград Костадин Паскалев, бившият главен секретар на МВР Валентин Петров по прякор Лимонадата и скандалният кмета на община Гърмен Ахмед Башев, който преди няколко години беше арестуван от ДАНС буквално по бели гащи в дома си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !