Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват...

Великият Гетсби и Нежна е нощта...

На 10 май към „Бисерната поредица“ на издателство...

Порно лъсна в метрото

отпечатай новината

18.04.2012 09:30 | Видян 1908 пъти

Порно лъсна в метрото

Реклама на порноматериали и препратки към сайтове с подобно съдържание се появиха на интернет страницата на софийското метро.
При отваряне на мултимедийния каталог на Метрополитен отстрани се появява банер, който пренасочва към тях,.

Материалите са меко казано скандални и не включват само голи снимки, но и секссцени. Рекламата пък определено е неприемлива за сайт на обществена институция като столичния Метрополитен, който е собственост на Столичната община.

Освен история на метрото в снимки, посетителите можеха да видят и фото на гола апетитна блондинка. След като се кликне върху снимката, се озовавате на порносайта private magazine 197.
"Тази реклама не е поставена от нас", обясни Дафинка Тодорова, организатор Реклама в общинското дружество. По-късно порното изчезна.
С наближаването на пускането на новата подземна железница се увеличава и броят на посетителите на сайта Метрополитен.

Преди броени дни излезе и проучване на в. Класа, според което бул. Витоша ще възстанови позалязлата си слава със старта на метротоа

Възстановяване основната функция на главната търговска улица като място за пазаруване, културни и социални събития ще бъде процес на завръщане към устойчив микс от атрактивни модни марки, заведения и места за прекарване на свободното време и забавления. Свободните площи по бул. Витоша достигат до около 10%, като същият е и процентът на магазините с нови наематели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !