Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Единственото нещо, което можеш да...

Единственото нещо, което можеш да направиш с кофти...

Азис и тъмната страна на славата

отпечатай новината

27.04.2012 14:15 | Видян 2073 пъти

Азис и тъмната страна на славата

Азис ще разкрие любопитни факти за известността и как тя е повлияла на живота му в предаването „bTV Репортерите”, което ще се излъчи в две части този уикенд (28-29 април) в 19:30 часа. Звездата на Diapason Records ще разкаже за своя път към славата и с какви преживявания е бил осеян всеки етап от живота му на публична личност.

Изпълнителят на „ММА” признава, че отдавна е загубил себе си по пътя на известността и откровено заявява:  „Васко за мен е мъртъв!”. Пред Миролюба Бенатова ексцентричният певец споделя как се е променяло отношението му към популярността с времето.

Той не крие, че в началото, когато започвал да трупа известност, се радвал на всеки слух за себе си в медийното пространство.

Азис обаче смята, че след това идва друг етап – започваш да искаш все повече и повече и се стига до един момент, в който само пеенето не ти стига. „Славата е мания, болест.”, категоричен е талантливият певец.

Други разтърсващи признания за това колко е тежка короната на популярността можете да чуете и видите в двете части на предаването.

Освен Азис за тъмната страна на славата говорят също тв водещия Слави Трифонов, както и Стенли и Димо от група P.I.F. Не пропускайте предаването „bTV Репортерите”, този уикенд (28-29 април) от 19:30 часа след новините.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !