Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тони Стораро изпя химна на абитуриентите

отпечатай новината

27.04.2012 16:30 | Видян 4687 пъти

Тони Стораро изпя химна на абитуриентите

Тони Стораро реши да изненада по страхотен начин всички млади хора, които завършват средното си образование, като им посвети песента „Абитуриенти”.

Звездата на Diapason Records презентира новия си проект малко преди старта на баловете. Допълнителен колорит в  парчето внася участието на Устата и Гъмзата.

Идеята да се създаде този проект била провокирана у Човека-глас и неговите продуценти от факта, че голяма част от почитателите на гласовития изпълнител са именно млади хора. Никой досега обаче не се е сетил да посвети песен на зрелостниците.

„Реших да направя парче за абитуриентите, тъй като завършването на образованието е много важен момент за всеки човек и исках да имам в репертоара си песен, свързана с това събитие.”, аргументира се Големия Тони. „Тези, които вече я чуха, я определиха като „химна на абитуриентите”. Дано да е така наистина и да се хареса на публиката.”, допълни още той.

В песента много успешно се включва и Устата, който реди закачливи рими. Рапърът засяга актуални теми, които вълнуват младите хора, като ги поднася в неподражаемия си стил.

Гъмзата пък прави виртуозни изсвирвания и невероятно соло, които придават още по-купонджийско звучене на парчето.

Текстът на „Абитуриенти” е на Тина Денчева, а музиката и аранжиментът са дело на Пламен Петров-Пачо.

Тони Стораро не пропусна да уточни, че песента не е единствено за тези, които завършват училище.
„Парчето е и за всички хора, които се чувстват абитуриенти по душа и независимо кога са отпразнували бала си, все още носят младежкия дух.”, поясни той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !