Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бунт срещу Азис в Чикаго

отпечатай новината

29.04.2012 09:01 | Видян 2979 пъти

Бунт срещу Азис в Чикаго

Азис се оказа персона нон грата за българите в САЩ. Нашенските емигранти се надигнаха на бунт срещу певеца заради изявите му на американското турне. Той разочарова първо сънародниците ни в Ню Йорк и концертът му завърши с масово меле и набит от гаджето му Велизар мъж, който бе приет в болница, пише вестник „Всеки ден“.

Втората спирка на Азис е Чикаго, но напук на очакваното от него, той бил посрещнат враждебно от българите там. Организаторите на изявата му в най-голямата ни диаспора в САЩ директно му заявили, че е по-добре да откаже участието си и да си ходи. Сред нашенците бързо се разчуло, че Азис не е дошъл да ги забавлява, а да им прибере по 60 долара за 9 песни на плейбек, както се случило в Ню Йорк.

Хората, които предварително си купили билети, настоявали да им върнат парите и масово се отказвали от желанието да видят Азис.

Бунт бил организиран и сред сънародниците ни в Лас Вегас, където досега били продадени едва 60 пропуска за изявата на фолк певеца. Въпреки това той е решен да не отменя участията си и ще пее на уречените дати.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !