Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Мария Илиева влиза в сутрешен блок

отпечатай новината

04.06.2012 16:00 | Видян 2476 пъти

Мария Илиева влиза в сутрешен блок

В новите епизоди на пародийната комедия на TV7, които ще бъдат излъчени утре от 20:00, певицата Мария Илиева разбунва духовете в редакцията на „Сутрешен блок” с атрактивното си присъствие. „Играя себе си и ми се струва, че е по-лесно, но все пак го възприемам като предизвикателство”, каза талантливата певица по време на снимките си за сериала. „Много ми помага това, че екипът на „Сутрешен блок” е невероятно готин и свеж, а да си партнирам с изключителния Тодор Колев е истинска чест.”

Мария на свой ред очарова актьорите на комедията и за репортера Наско не представляваше никаква трудност да се вживее в ролята си и да й се обясни в любов. Цялото това внимание не се понравя само на Кети, която в епизода лудо ревнува своя любим, Камбаната, от известната певица...

Тодор Колев също не остава встрани от бурните емоции в редакцията в желанието си да се докаже като най-ценния телевизионен кадър в ефира. За това признание той ще сблъска със свой стар съперник. В ролята ще видим театралния доайен Рашко Младенов, който се снима за пръв път за българската публика от далечната 1989 г. насам, когато игра в култовия филм „Маргарит и Маргарита” на режисьора Николай Волев.

„Мислех, че да съм отново пред камера ще бъде особено, но не е така – сякаш вчера съм снимал”, сподели Рашко Младенов на снимачната площадка. „Беше ми приятно. С Тодор сме стари колеги и приятели – колеги в текста и колеги в музиката. Радвам се, че българското кино се възражда, че отново има млади звезди – това е много важно и за театъра. Защото хората, които имат своите любими артисти пред екрана на телевизора, отиват да ги гледат и в театъра.”

Ще успее ли Кети да си върне чувствата на Камбаната? Кой ще спечели наградата за цялостен принос към телевизионната журналистика? И съществува ли наистина Голямата стъпка?

Гледайте „Сутрешен блок” всеки вторник и четвъртък, 20:00, TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !