Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Съпругата на Боевски: Гълъбин няма общо с Таки и Брендо

отпечатай новината

06.06.2012 13:00 | Видян 3039 пъти

Съпругата на Боевски: Гълъбин няма общо с Таки и Брендо

„Несериозно и смешно е да се говори, че наркотикът, който бил открит у Гълъбин на летището в Сао Пауло, е на Таки или Брендо.

Съпругът ми няма нищо общо с нито един от двамата. Не приемам на сериозно тези слухове, докато един от всички хора, които си позволяват да разпространяват тези лъжи, не ме погледне в очите и не ме пита лично." Това разказа пред „България Днес" Красимира, съпруга на осъдения за наркотрафик в Бразилия Гълъбин Боевски.

При шумна акция „Кокаинови крале" бяхa aрестувани 30 души, сред които 12 души са италиански граждани, един е словенец, един - румънец, един грузинец, всички останали са българи, сред тях е и Евелин Банев - Брендо, сочен за тартор на групата.

„Съпругът ми изпрати отворено писмо до медиите, в което обяснява какво се е случило на летището на път за България и защо няма нищо общо с 9-те килограма наркотик, който беше намерен в куфарите му", обясни още Красимира. Тя също е категорична, че в това обръщение към българите Гълъбин е обяснил и защо е нежелан и натопен с този наркотик. „Не мога да си обясня защо хората постъпват по този начин. Да се настройват срещу човек, който за първи път е посетил Бразилия и го нарочват, че е трафикант. Хората не харесват силните и харизматичните личности", убедена е Красимира.

Съпругата на олимпийския шампион по вдигане на тежести, който беше осъден през февруари на 9 години и 4 месеца затвор, е категорична, че няма да спре да се бори да докаже невинността на съпруга си, но ще ограничи медийните си изяви, защото с нищо не са й помогнали.

„Цялото дело е пълно с безумни пропуски.Не допуснаха свидетели,  доказателства и осъдиха съпруга ми. Не допуснаха и за момент, че е възможно да е невинен", обясни още Красимира Боевска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !