Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Кристо и Лора Караджова в съвместно парче

отпечатай новината

14.06.2012 13:15 | Видян 2494 пъти

Кристо и Лора Караджова в съвместно парче

"Оставам тук" е името на новия сингъл на рапъра Кристо. Известен със своите дуетни изяви с музиканти като Сантра, Били Хлапето & Lexus, Galia и Иван Кристоф – Човека паяк, именно Кристо е музикантът, който предизвика Галена да запишат дуетното хип-хоп парче "Създай игра".

Този път артистът избра да запише песен заедно със секси блондинката Лора Караджова. Създаден с подкрепата на бисквити TUC, сингълът е десетия проект на Кристо. Автори на текста са Кристо и Бобо, а музиката е дело на Symphonics.

"С тази песен призовавам всички млади хора да реализират потенциала си в България!", заявява младият Кристо. „Живях и учих седем години в САЩ и със сигурност знам, че моят дом е тук и че искам да се развивам в България. А ако искам да се развивам извън България, интернет ми дава неизчерпаеми възможности за това."

Идеята да направи дует с Лора Караджова идва естествено. „Лора е перфектният женски вокал за тази песен. "Тя е красива, естествена, неподправена и много добра душа. Още от самото начало текстът на "Оставам тук" я грабна – тя се чувства уверена в това, което пее и това личи", коментира Кристо.

Видеото към песента е заснето в края на месец май. В мащабната продукцията, режисирана от самия Кристо и Джонас Толкингтън, участват над 200 души. 

Снимки с хеликоптер показват красотата на София, масови сцени с много фрийрън, брейк, фрий стайл сокър и мотористи са част от видеото към "Оставам тук". В клипа участва и двукратният световен шампион по паркур Дидо. Стайлингът на видеото е на Нели Николова и Мартин Милев. Гримът е дело на Зорница Стоянова.

Атрактивните хип-хоп танци са на талантите от Rio Crew и невероятния Георги от Полски Тръмбеш, които са в клипа със съдействието на Верджиния Рекърдс..

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !