Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Блатечки сви гадже на Ламбо

отпечатай новината

22.06.2012 13:30 | Видян 2957 пъти

Блатечки сви гадже на Ламбо

Асен Блатечки върти забранена любов с най-актуалната манекенка от екрана - Станимира Колева от "Визаж".

След като овърша другите хубавици в "Стъклен дом" - Диляна Попова и Радина Кърджилова, сега мачото с цигара допря и до любовницата на Стефан Данаилов в сериала, пише "България днес".

Актьорът опитва ласките на естествено надарената Станимира в новия игрален филм "Пъзел" на дебютанта Иво Стайков, син на мастития режисьор Людмил Стайков.Скъпо платената моделка Колева нашумя с връзката си със Стефан Данаилов в последните сезони на "стъклената" поредица.

Дребната й роля на гадже на Димитър Касабов беше дебютът й като актриса. Там тя не блестеше с актьорски заложби, а впечатляващата й визия не успяваше да компенсира глухия глас и липсата на говорни умения.

Във филма на по-младия Стайков обаче брюнетката ще има по-голямо участие.Тя ще се превъплъщава в ролята на фаталната Ирена, която

омайва с телесни форми героя на Блатечки. Обръгналият мъжкар хлътва по кръшното момиче, заради което зарязва съпруга и малък син. Като изоставената му законна половинка.

"Пъзел" се изявява водещата на тв предаването "Хрътките" Валя Войкова. Другите известни лица в романтичната драма с любовни многоъгълници са Павел Поппандов, Алекс Сърчаджиева, Ина Попова и Джоко Росич.

Лентата, в която лошото момче на българското кино показва по-добрата си страна, трябва да излезе по кината през октомври, научи "България днес".

снимка: svejo.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !