Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Кобилкина ВИП компаньонка в Москва

отпечатай новината

21.07.2012 09:00 | Видян 6100 пъти | Гласували 1

Кобилкина ВИП компаньонка в Москва

Наталия Кобилкина  научила тайните на секса покрай работата си във ВИП  бардак в Москва.

Интимната  учителка от "Шоуто на Слави" две години  работила като скъпо-платена компаньонка в елитен клуб в руската столица.

Това разкрива ексклузивно пред "Всеки ден" нейната колежка и сънародничка Уляна Александрина, която с днешна дата също пребивава у нас. Двете дами работели рамо до рамо на пилона в стриптийз бар, посещаван само от милионери и олигарси.

Именно в този тузарски клуб Наталия среща и българския си съпруг, който мигом се влюбва в нея, виждайки я на пилона и й предлага нов живот у нас още преди да го срещне обаче, рускинята била доста напориста и изливала само с най-отбрана клиентела.

Колежките й се чудели как омайва богаташите, някои от които по нейните думи дори не искали да правят секс с нея, а само да им прави компания.

Наталия се хвалела, че уменията й са придобити от четене на книги по психология, но не отричала, че и опитът с клиенти е важен и благодарение на него е опознала доста от тайните на секса, които другаде няма как да се научат.


Покрай интереса си към психологията амбициозната рускиня решила да завърши и висше образование. Напук на приказките й, че е учила сериозно обаче, бившата й колежка Уляна разкрива, че Наталия

завършила никому неизвестен институт
 
и то за нула време. В официалния сайт на Кобилкина у нас тя се хвали, че е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, който се помещава неизвестно къде в Русия.
 
Освен това била магистър по психология на бизнеса към Института за управление на бизнеса и правото, който също е със съмнително местонахождение и реноме.
Дипломите на родената в Ростов на Дон рускиня обаче били достатъчни, за да повярва съпругът й, че тя е добро момиче и работи като компаньонка само от нужда да се образова.

Така преди 4 години тя успява да го омае и след като я взима за жена, мъжът й предлага нов живот в България,
 
далеч от клуба за секс услуги в Москва

"Дойде един ден и каза, че се отказва от професията. Един българин, с когото се запознала в клуба, щял да я направи своята принцеса и започвала на чисто. Почерпи ни всички и изглеждаше доста щастлива", спомня си с днешна дата Уляна.

Бившата колежка на Кобилкина обаче е омерзена от поведението на Наталия днес. След като пристигнала в България, Александрина видяла някогашната си дружка по телевизията и веднага потърсила контакт с нея.

Топ сексоложката обаче дори не я приела и наредила на секретарките си да не допускат сънародничката й да контактува с нея.

Затова Уляна, която и в България се прехранва като стриптийзьорка във варненски клуб, решила да разкрие истината за многоуважаваната си у нас сънародничка.
 
Интересен факт от житието-битието на Кобилкина е и нейното признание, че

имала сериозни сексуални проблеми

в началото на брака си.Наталия сама разказва, че не можела да получи оргазъм, което я депресирало и по цяла нощ плачела.

Според запознати с биографията причина за това бил именно порочният начин на живот, който водела в Москва. Относно проституцията пък сексоложката хич не обича да дава изявления.

В свое интервю тя обяснява, че най-често жените стават такива, защото не се ценят достатъчно и се оценяват евтино. Това важи за около 90% от случаите.

"Проституцията е начин на бързо печелене на пари, в началото момичето тръгва по този път, мислейки, че е временно, но когато започва да печели много пари, това й харесва и проституцията й става професия. В някои от случаите причината е отмъщение - била е влюбена в някого, който я е изоставил, и тя си казва: "Щом ти не ме искаш, други ме искат". Също често срещано е момичета от селата да искат да дойдат в големия град да учат и работят. Но те трябва да се издържат, докато се устроят. Така те стават проститутки - товв са лесни пари", разсъждава сякаш за своя живот сексоложката. И не крие, че според нея
 
повечето проститутки чакат до дойде принцът
 
който ще им предложи нов живот, досущ като нейния. "Ако се яви такъв мъж, който може да й предложи по-добър живот, тя се променя коренно. От проститутките стават чудесни домакини и всеотдайни майки", категорична е Кобилкина, която сама е претърпяла чудната метаморфоза и днес си живее в България като уважавана специалистка, а даже се нарича и докторка, допълни "Всеки ден".

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !