Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Чеци: Правя секс само в паркове и градинки

отпечатай новината

27.07.2012 13:45 | Видян 2353 пъти

Чеци: Правя секс само в паркове и градинки

Правя секс само в паркове, градинки, входове. Преди това обикновено удрям по няколко шамара на партньорката, така се възбуждам. Това заявил пред разследващите Николай Русинов-Чеци, обвинен за убийството на 28 – годишната Яна Кръстева. По думите на самия Русинов, той набелязвал “жертвите” си най- често в “Маймунарника” в Борисовата градина, черпел ги – с няколко питиета или дори с амфетамини и после в безпомощно състояние правел секс с тях.

Експертите са категорични, че Чеци е лабилен, неудовлетворен сексуално и е чист късмет, че не е убил и друго момиче. Въпреки че и по собствените му признания често е насилвал жертвите си, към днешна дата няма нито едно оплакване срещу него в МВР. Година след смъртта на Яна, Чеци твърди, че само е правел секс с нея, но отказва да се подложи на детектор на лъжата, което по думите на разследващите е ясен знак, че Чеци лъже. Русинов дори е бил посъветван от адвоката си Ивайло Найденов да се подложи на полиграфското изследване, но така или иначе Чеци бил непреклонен и отказвал.

Яна Кръстева бе намерена мъртва в Борисовата година на 10 юли 2011 година. Първоначално за смъртта й бе обвинен Пламен Трифонов, който е бездомник и обикаля с майка си парка, за да събира бутилки за вторични суровини. Близо 10 месеца след като 28-годишната Яна Кръстева бе намерена жестоко удушена полицията арестува Николай Русинов-Чеци и му повдигна обвинение. През всичките месеци на свобода вместо да се кротне и да се замисли, Чеци вършее по партита и купони, пиянстваше, друсаше се и твърдеше, че няма нищо общо със смъртта на момичето, а просто е правил секс с нея.

До уличаването му като съпричастен към смъртта на Яна се стигна, след като разследващите изпратиха няколко косми, намерени по тялото на убитата за анализ в Австрия. „Космите се оказаха на Николай Русинов и на още две лица. Нито един от космите не съвпада с тези на Пламен Трифонов и затова той бе освободен от наказателна отговорност.

 

източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !