Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Даяна опитва да се самоубие на 25

отпечатай новината

29.08.2012 18:00 | Видян 6344 пъти | Гласували 1

Даяна опитва да се самоубие на 25

29 юли 1981 година. 750 милиона души в целия свят наблюдават на живо по телевизията церемонията, която още в този ден ще бъде справедливо титулована като Сватбата на 20-и век. Бедната Даяна Спенсър става принцеса на Уелс като се бракува с престолонаследника на британската корона Чарлз. Това е най-щастливият и най-лошият ден в живота й.

 Току-що навършила 20 години Даяна се чувства като героиня от любимите си романи на бащината й тъща Барбара Картланд. Тя се влюбва в роклята със 7-метров шлейф, за която си мечтае всяко момиче. И която се превръща в най-имитираната в света в продължение на десетилетия.
Девойката пристъпва с голямо вълнение към олтара на най-внушителната лондонска катедрала Сейнт Пол, където са се събрали 2500 поканени – каймакът на света. Невинната и непосредствена руса красавица смята този ден за най-щастливия в живота си. А той се оказва най-нещастният, но тя ще го разбере години по-късно.
Внимателните наблюдатели разбират всичко още със задължителната за кралските сватби целувка на балкона на официалната резиденция на монархията – Бъкингам палас в сърцето на Лондон. Чарлз се държи доста хладно с булката. Малката Ди обаче отдава това на типичната му сдържаност – част от гените на татко му с неговите германски корени. Тя дори не може да предположи за какво всъщност иде реч и че тя е превърната в изкупителната жертва на забранената любов на принпца с омъжената му грозна любовница Камила Паркър, майка на две деца.
Началото на брака е най-щастливият период в живота на девойката. С Чарлз, който има опит с холивудски звезди като тялото на 70-те Бо Дерек и дори със сестра й в леглото, тя опознава секса. И смята, че не кралски разплод или „висше държавническо задължение”, а знак за любов е първата й рожба от студенокръвния принц. Малкият Уилиам идва на белия свят няма и година след сватбата на мама и татко. На 21 юни 1982 година се ражда бебето, чието хубаво личице е копие на това на обожаващата го майка.
Докато Ди отслабва, тя започва да разбира студенокръвието, което й демонстрира извън леглото нейният съпруг. Приказката за Пепеляшка свършва. Доброжелателка прошепва на невинната жена за връзката на принца с Камила.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !