Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Алисия осъди Божинов на 2000 лв издръжка засега

отпечатай новината

19.09.2012 15:00 | Видян 4387 пъти | Гласували 2

Алисия осъди Божинов на 2000 лв издръжка засега

2000 лв месечна издръжка ще плаща Валери Божинов на бившата си приятелка Алисия за общото им дете - Валери. Това разкри адвокатката на фолкаджийката Радост Караиванова пред Би Ти Ви.

Алисия обаче била недоволна. Тя искала много повече. Според Алисия, Валери не показвал  реалните си доходи и той има много по-големи финансови възможности, поради което тя се надявала на много по-голяма издръжка. Валери Божинов е обещал да представи реалния си договор с Верона с твърдите суми и на тази база да уточним крайната сума на издръжката на малкия му син”, каза Караиванова.

Според нея Алисия точно сега трябва да търси възможности за бъдещото обезпечаване на детето си, тъй като Валери Божинов ще излезе от активната си кариера и тогава няма да има такива финансови възможности за издръжка.

Караиванова е известна като защитник на различни ментетата. Тя е адвокатствала на бандити като Дъмпела, Демби, а Илиян Варсанов й е бил гадже. Преди това е работила за МВР.
Радост сподели, че е имало морални моменти, в които е изпитвала угризения, че не защитава “правилния човек”. “В крайна сметка, един човек, ако направи лошо, му се връща, дори съдът да не го накаже. В живота има хармония и нищо не остава ненаказано”, твърди напористата дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !