12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Цирк с любовницата на Люси

отпечатай новината

28.09.2012 11:15 | Видян 2617 пъти

Цирк с любовницата на Люси

Пълно фиаско ще претърпи заложената от "ВИП Врадър" лесбо мисия в тазгодишния сезон на риалитито. В сряда вечер любовницата на Люси - Камелия Веселинова, влезе в предаването под чужда самоличност, като целта й е в продължение на няколко дни да заблуди съквартирантите, че е бъдеща годеница на немския принц  Алберт фон Турн унд Таксис.

Ако се справи успешно със задачата си, тя ще има правото да се бори за голямата награда, но при провал - изхвърча веднагически от ВИП гнездото. От притеснение и нерви обаче Ками не успя и за секунда да влезе в кожата на героинята си Софи Александров и още в първия момент се издъни. Подавайки ръка на Къци, за да се запознаят, любовницата на Дяковска се представи с истинското си име Камелия и едва успя да замаже гафа, с който още в зародиш провали поставената й мисия. Шашардисана от фаталната си грешка, трепереща, тя продължи да се здрависва с останалите випове, представяйки се с фалшивото си име София.
Зрителите обаче избухнаха с коментари, че едва ли обикновената сервитьорка ще се справи с трудната актьорска задача да влезе в чужда самоличност. Че тайната й задача е пред провал, стана ясно и от реакциите на Мариана Попова и Орлин Павлов, които разпознаха уж аристократичната невеста.

"Това момиче не е ли салонен управител в един столичен ресторант!?", ококори се веднага синеокият певец. Изплашена, че приятелката й ще бъде разкрита, Люси веднага я защити с думите, че въпросната жена е много популярна в Германия и наистина е пред брак с немски принц. Познат с машинациите и сценариите си обаче, Големият брат ще направи всичко възможно, за да експлоатира докрай лесбо интригата в сезона. Именно заради това разпозналите Камелия - Орлин и Мариана, най-вероятно ще бъдат вербувани от продуцентите да й помагат в тайната мисия, за да не се издъни прекалено рано.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !