Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Стоичков подпали пожар пред ГДБОП

отпечатай новината

05.10.2012 11:30 | Видян 1837 пъти

Стоичков подпали пожар пред ГДБОП

Христо Стоичков подпали истински пожар вчера, когато трябваше да дава обяснения за черното тото в ГДБОП. Повече от сто запалянковци се появиха пред ведомството на антимафиотите, за да подкрепят Камата . "Защо викате него на разпит, защо не извикате Коко Динев ?", крещяха недоволните.

Те направиха заря от фойерверки, ракети и димки пред портала на дирекцията. Стоичков пък  влезе триумфално и имитира с ръце заключване с белезници.

Ицата пристигна около 15.20 часа , съпровождан от помощника си Петко Петков и капитана на "Литекс" Небойша  Йеленкович. Тримата влязоха в службата, за да обясняват какво знаят за черното тото. Очакваше се Стоичков да бъде разпитан за интервютата си, където твърди, че футболът ни е пропит от тотаджийска корупция - от юношеските групи чак до националния тим.

Заедно с Петков и Йеленкович пък тримата щяха да говорят за мача  с "Калиакра" (5:0) от предпоследния кръг на миналото първенство. За този двубой уж имало сигнали от букмейкъри, че се заложили много високи суми.

Малко след като Стоичков влезе в ГДБОП, феновете отвън издивяха. Те издигнаха плакати "Долу ръцете от U 19", което е юношеското първенство до 19 г. "Черното тото не е мит!", "У за черното тото" и обидни транспаранти срещу шефовете на ЦСКА и "Левски" допълниха протеста.

В групата беше и Димитър Ангелов - Дучето, който обаче заяви, че не е негов организатор
и е пристигнал само като фен.

След като обстановката се нажежи, от ГДБОП засилиха охраната на сградата си. Две патрулки с униформени бяха изпратени, да не би феновете да започнат да бомбардират с пиротехника ведомството на антимафиотите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !