Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Ицо 100-те манекенки: Пак съм без гадже!

отпечатай новината

13.10.2012 08:59 | Видян 3777 пъти

Ицо 100-те манекенки: Пак съм без гадже!

- Христо има ли нещо, за което да съжалявате, че участвахте в, Милионер търси съпруга ? Бяхте доста сдържан с момичетата, предвид имиджа ви на плейбой...

- Не мисля, че всички от тях бяха на ниво. Затова бях и сдържан, чакайки и внимавайки коя е най-подходяща за финала. Бях длъжен да направя избор сред едни хора, от които никой не ме грабна истински. И точно предпазливостта ме спаси до края.

- Какво всъщност се случи с фаворитката ви Виктория Радина? Едва три дни преди финала ли разбрахте, че тя е порно-актриса?

- Според мен на Виктория някой й пълнеше главата с глупости, че ще стане кандидатка за съпруга номер 1. Мислеше се за много страшна и поради тази причина се държеше надменно с всички. Никога обаче не е била
избрана.

До последния момент съм бил много внимателен за избора си и до последния момент съм проучвал. Това момиче поне трябва да има някакъв морал, някакъв интелект, някаква красота, някакви качества, които да са достойни за мен. Може да е изглеждало от екрана, че ми е фаворитка, но не е вярно. Тя го е създала това изкуствено впечатление в хората.

- А защо се спряхте на Ели Рашева?

-  Защото мисля, че тя притежава повечето от качествата, които изброих, и заслужаваше да бъде избрана като евентуалната ми бъдеща съпруга, каквато беше целта на предаването.

- И какво стана накрая?

- Ами нищо! Ели е готино момиче. Прекарвали сме много вечери заедно, в които ни е било забавно. Продължихме да се виждаме и след края на предаването, но засега няма някакво конкретно развитие, особено такова, каквото хората са очаквали.

- Т.е. няма тръпка мажду вас?

- Ами, да, няма. Може би в един момент имаше привличане, но човек се лъже понякога. Така или иначе, в момента не съществува тази тръпка, няма нищо.


- Преди старта на риалитито се надявахте да ви пишат момичета, с които нямате възможност да се срещнете в живота си, но май и това не се получи...

- Получи се така, че много от момичетата не искаха да застават пред камерите. Писаха ми, видяхме се, чувахме се, но се притесняваха от известността.


- А поддържате ли връзка с някое от тези, неизвестни на широката публика, момичета?

- Да. С някои от тях дълго време се виждахме, дори имах и едно гадже. Но не сме се снимали, не се е показвала на екран.


- А сериозна ли беше връзката ви с гаджето от "Милионера" мпи беше краткотрайна авантюра?

- Не бих казал, че беше авантюра. Тя живее в Италия, а аз вече се върнах от там почти дефинитивно. Там е научила за предаването, дойде до България, аз ходих до Венеция. Имахме няколко романтични вечери, много истински, но така или иначе сме разделени поради факта, че тя живее в Италия, а аз тук и няма как да сме заедно.


- Винаги сте казвал, мразите прякора си "Стоте манекенки"...

- Този прякор ми го измислиха журналистите, никой никога не ме е наричал така...


- Но сякаш все излизате с манекенки. Ето и Ели Рашева също е модел.

- Манекенките са красиви жени и да кажем, че като типаж ми харесват. Освен това са много артистични. Манекенството не е никак проста работа. Едно време жена ми и нейните колежки бяха истински артисти. Манекенството е дарба, която най-добре личи при сравнението между световните манекенки и нашите, повечето от които се препъват по подиума. В момента, като кажеш манекенка, е символ едва ли не на леко момиче, а за мен това не винаги е така.

- Сред жените, които избирате, все пак преобладават известните и красиви пред просто красивите.

- Много е просто. Италианците харесват по-пълни жени с по-пищни форми, аз харесвам високи жени с дълги крака и слаби - това са манекенският тип жени, и оттам тръгва може би тази история. Това е въпрос на вкус, но не е необходимо такава жена да работи като манекенка.

- Вие изглежда влагате много усилия във всяка връзка, а все се стига до раздяла, защо става така?

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !